top of page
1056384156.jpeg

Hoogwaardig afgewerkt, recent volledig gerenoveerd luxe appartement te koop in Leuven

Gallery
Info

Omschrijving

Dit exclusief luxe appartement, met een netto bewoonbare oppervlakte van maar liefst 100 m² is uitermate gunstig gelegen te Leuven - Heverlee, nabij oprit E40 - E314, industriepark Haasrode, IMEC, UZ Leuven & het Heilig Hartinstituut. 

Dit ruim 1 slaapkamer appartement, veilig verscholen achter een discrete gevel, werd volledig gestript en volgens de regels van de kunst gerenoveerd. De uiterst hoogwaardige afwerking met voleiken parket, op maat gemaakte kasten en domotica vertaalt zich tot een luxueus, open geheel. Het appartement omvat een inkomhal met ingebouwde vestiaire, een lichtrijke leefruimte met airco en diverse domotica toepassingen, een volledig geïnstalleerde open keuken met hoogwaardige apparatuur met toegang tot het oost-georiënteerd terras, een apart gastentoilet, een slaapkamer met thuisbioscoop, een dressing met ingebouwde kasten en een volledig uitgeruste badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. 

Inclusief een private afsluitbare kelder, een gemeenschappelijke fietsenstalling en –vuilnisberging. Bij aankoop van dit exclusief appartement kan er een garagebox aangekocht worden aan 25.000 euro. 
Neem gerust contact met ons op om deze unieke woonbeleving ter plaatse te ervaren. Een absolute buitenkans. 

Mogelijkheid tot overname van de bestaande meubels en huisgerief, dus onmiddellijk bewoonbaar.

Op 2,5 km van centrum Leuven

Video Tour
daffodils_leuven.jpeg
Contact anker home
bottom of page